De Bilt

Van Everdingen

Op de unieke locatie ‘Van Everdingen’ aan de Boslaan in Bilthoven zijn vier kavels te koop. Als particulier kunt u in deze prachtige bosrijke en kindvriendelijke omgeving uw eigen vrijstaande woning realiseren. 

Opbod

De kavels worden per opbod verkocht. De gemeente heeft de minimale verkoopprijzen vastgesteld (zie kavelprijzen). Als u interesse hebt, kunt u op op 1 of meerdere kavels een bod uitbrengen in volgorde van voorkeur. Er mag per kandidaat maximaal 1 kavel worden gekocht. De Van Everdingen kavels gaan tegelijkertijd in verkoop met de Akoteh kavel aan de Sperwerlaan. Er mag op beide locaties geboden worden. 
 

Meer informatie en bieden

Heeft u interesse in deze kavels? Bekijk dan onderstaand het stappenplan met de doorlooptijd tot aan de oplevering van de kavel. In de wegwijzer treft u meer informatie aan over wat er toegestaan is met betrekking tot bouw op de kavels en leest u meer over het proces van verkoop en oplevering. Wilt u alle verkoop documentatie inzien en een bod uitbrengen? Maak dan een account aan. U krijgt dan op deze site toegang tot alle verkoop documenten (onderaan deze pagina) waaronder het inschrijfformulier, de koopovereenkomst en de akte van levering. Let op! De verkoop documentatie kan tussentijds wijzigen. Als u een account heeft aangemaakt wordt u hierover per mail geïnformeerd.

Locatie en kavels

De kavels liggen aan de rand van Bilthoven Zuid op een rustige locatie gelegen aan het bosrijke landgoed Noord-Houdringe aan. De woonwijk is gebouwd eind jaren ’60 / begin jaren ’70 van de vorige eeuw.  Direct aangrenzend zijn woningen, een kinderdagopvang en een buurtplantsoen, waar gespeeld kan worden, gevestigd. De locatie ligt op loopafstand van het centrum van Bilthoven en het treinstation. Voor de Van Everdingen locatie zijn ruimtelijke randvoorwaarden opgesteld. Het streven is de bestaande bosuitstraling te behouden; 'Het bos is de baas, het gebouw is te gast'. Op deze locatie zijn vier kavels te koop. Op iedere kavel is de bouw van een vrijstaande woning mogelijk met een maximale hoogte van 5 meter, waarbij zoveel als mogelijk het karakter van het bos behouden moet blijven. De vier kavels zijn gelegen aan een gezamenlijk ontsluitingsterrein. Dit terrein wordt door de gemeente De Bilt ingericht en mandelig verkocht aan de vier kavelkopers. 

Meer over Bilthoven

 

Locatiehistorie

De gemeente De Bilt bezit verschillende locaties en gebouwen die niet meer in gebruik zijn.. Het betreft terreinen met accommodaties die hun oorspronkelijke functie verloren hebben. Een van deze locaties betreft de zogeheten Van Everdingen locatie, waar sinds de jaren’70 van de vorige eeuw de Van Everdingenschool gevestigd was. De opstallen zijn gesloopt, de locatie is bouwrijp gemaakt en het bestemmingsplan voor de locatie is onherroepelijk.

 

Informatiebijeenkomst

Op woensdag 21 februari 2018 is in het gemeentehuis (Mathildezaal) aan de Soestdijkseweg Zuid 173 in Bilthoven een informatiebijeekomst geweest. Na veiling en gunning, zijn de nu op de website vermelde grondprijzen geldig.

 

 

 

Interesse in een kavel in Van Everdingen?

Contact

Gerrie Waterman
verkoopondersteuning
Bel 030 - 2289536